Bee Services

1

Een gratis, geheel vrijblijvend, één uur durend oriëntatiegesprek

 

We bespreken jouw wensen en ideeën omtrent de inrichting van je woning  en ik geef ook al enige interieuradviezen. Mocht dit gesprek je enthausiast maken, dan kan ik het interieurplan voor de ruimte verder uitwerken volgens de specifieke wensen en voorkeuren die je/jullie hebben aangegeven, om zo een ruimte te creëren waarin je je starks heerlijk thuis voelt.


2

Een uitgebreid adviesgesprek bij jou thuis.

 

We bespreken wat jij mist en waar jij behoefte aan hebt. Hoe kan je je nog meer op je gemak voelen in je eigen huis? Hoe smelt je twee huishoudens om naar één gezamenlijk huishouden? We kunnen kijken naar de indeling, sfeer, materialen, gordijnen, verlichting en het kleurgebruik. Oók leuk om cadeau te geven.

 

€80,-


3

Moodboard/ Kleuren- en materialenadvies

 

 Van te voren spreken we grondig door wat jouw wensen en smaken zijn waarna ik een moodboard inclusief kleuren- en materialenadvies maak, die ik aan jou presenteer. Aan de hand van jouw persoonlijke moodboard kan je dan gemakkelijker keuzes maken voor de inrichting van jouw ruimten.

 

€200,-

4

Indelingsplattegrond woon- en eetkamer

 

De indelingsplattegrond helpt om optimaal gebruik te maken van je beschikbare ruimte, en is een goede leidraad bij het kiezen van passende meubels.

 

€200,-


5

Totaal concept

 

Ik maak een indelingsplattegrond, moodboard, kleuren- en materialenplan, en een perspectieftekening die jouw gekozen sfeer goed weergeven. Je krijgt dit alles mee naar huis waarna we nog regelmatig contact houden over de uitwerking. Dit adviespakket stelt je in staat de veranderingen en aankopen vervolgens zelf te realiseren.

 

 

€480,-

 

6

Totaal Concept met begeleiding

 


Ik maak een indelingsplattegrond, moodboard, kleuren- en materialenplan, en een perspectieftekening die jouw  persoonlijkheid en sfeer goed weergeven. Bovendien maak ik een uitgebreid meubelplan en lichtplan en ik begeleid je bij de aankopen. We maken er helemaal jouw heerlijke huis van waar je je heerlijk thuis zal voelen.

 

€880,-

7

Aankoopbegeleiding

 

Heb je een van bovenstaande pakketten afgenomen, maar loop je vast op de uitvoering? Dan mag je uiteraard altijd nog een keer aankloppen bij Bee voor raad. Maar merk je dat je toch graag geholpen wordt bij het doen van je aankopen? Dan kan ik je – online, of in een winkel – begeleiden bij het aanschaffen van je nieuwe interieur.

 

 

 

€60,- per uur

 

8

Pakket op maat

 

Heb jij specifieke wensen en sluit een van bovenstaande pakketten hier niet geheel bij aan? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek of neem telefonisch contact met me op.

 

 

Prijs op aanvraag